Sistem, programi, virusi…

Softwerska podrška

Zasigurno ne želite da budete u sred važnog projekta i da Vam otkažu neki programi ili čitav sistem. Još gore od toga je ako ne znate kome da se obratite. Naši serviseri su uvek dostupni i u najkraćem roku omogućiće da softver funkcioniše neometano. Dozvolite da budemo Vaša tačka oslonca kada je u pitanju softverska podrška i problemi vezani za istu. 

Softwerska podrška

Koje sve usluge pružamo?

Entuzijazam

Radimo s ljubavlju prema IT-iju, znamo kako računari dišu, jer se družimo sa njima već punih 20 godina. Za nas ne postoje mali i veliki kvarovi – svi su nam jednako važni i rešavamo ih sa velikom ozbiljnošću. Upravo zbog toga smo uspešni u 99,99% slučajeva

Profesionalnost

Iako znamo maltene sve što je moguće znati u vezi softvera, sebe svakoga dana nadograđujemo i učimo više – pratimo svetske trendove, inovacije... Jer, znamo da uvek može bolje, a naši klijenti zaslužuju upravo to – najbolje.  

Efikasnost

Vreme je novac. Mi to znamo kao i Vi. Sa nama ne gubite ni jedno ni drugo. Brzom reakcijom, štedimo vreme i sprečavamo gubitke koji bi mogli nastati usled neblagovremene reakcije. Pozovite nas i ostalo prepustite nama. 

Realne cene

Predanim radom i ljubavlju prema poslu, stvorili smo pravu malu armiju vernih klijenata. Oni svoje iskrene preporuke prenose dalje, a glavni razlog je što su kod nas pronašli idealan balans, tj. odnos između kvaliteta pružene usluge i cene.  

Iskustvo nesebično delimo sa Vama

Kada se znanje podeli, ono postaje veće. Čak i neko ko najviše zna, može da nauči nešto novo. Svesni toga, vodimo blog posvećen IT-iju – sveže informacije i saveti na jednom mestu. 

Planiranje i strategija

Nijednom poslu ne pristupamo naglo, već se trudimo da suštinski sagledamo problem koji imate, kao i to koje su Vaše stvarne potrebe i zahtevi. Na osnovu toga, predlažemo rešenja, kako za nadogradnju hardvera, tako i za nove programe i sve ostalo što pomaže pravilnom funkcionisanju računara i čitave mreže. 

NABAVKA DELOVA I OPREME

Sarađujemo sa većinom domaćih uvoznika i dobavljača

  • Matične ploče, Grafičke kartice
  • Kućišta i napajanja
  • Ram memorije, SSD diskove, HDD diskove
  • Miševe, tastature, zvučnike, Gejmersku opremu i ostale periferije
  • Štampači, skeneri, multifunkcijski uredjaji i potrošni materijal

PITAJTE DO MILE VOLJE

Imate pitanje?

Veliko nam je zadovoljstvo da Vam pomognemo. Zato, slobodno pitajte, sve što Vas zanima i bilo koji problem da imate, stojimo Vam na raspolaganju 24/7

  • 011/4543-452
  • 060/5858-159
  • Ratka mitović 134, Beograd, Srbija