Najbolji laptop servis u Beogradu

laptop servis (Beograd)

Servis laptopova

Laptopovi su sastavni deo svakodnevnice, a pouzdan i brz servis laptopova  vam smanjuje mogućnost da doživite neprijatnost kad laptop “otkaže” ili  Vaša firma doživi finansijske gubitke prilikom kvara. Naš tim laptop expert-a je tu da brzo i efikasno otkloni svaki softverski ili hardverski kvar. Laptop servis Vam stoji na usluzi za bilo koji kvar ili problem koji imate sa vašim Laptopom. Na svaku popravku dajemo garanciju.

Pozovite nas za konsultacije

060/5858-159

Usluge našeg servisa

Usluge laptop servisa

Godišnji servis laptopova

Servis laptopova vam nudi godišnji servis laptopova kojim produžavate vek vašeg uredjaja. Godišnji servis podrazumeva proveru kompletnog laptopa,

Vidi Više

Popravka laptopova

U našem laptop servisu možete raditi sve vrste popravki vašeg laptopa. Radimo popravke i zamene svih komponenti na vašem laptopu.

Vidi Više

Instalacija operativnog sistema na laptopu

Instaliranje operativnog sistema na laptopu nikada nije bilo jednostavnije. U našem sevisu

Vidi Više

Reinstalacija operativnog sistema na laptopu

Reinstalacija operativnog sistema na vašem laptopu, neophodna je kada nijedan softverski alat ne pomaže

Vidi Više

Instalacija programa za laptop

U našem servisu laptopova možete brzo i efikasno instalirati sve neophodne programe i drajvere za vaš laptop u skladu sa vašim

Vidi Više

Instalacija drajvera za laptop

Ukoliko nemate instalirane sve potrebne drajvere na vašem laptopu, vaš laptop neće raditi kako treba, U našem servisu laptopova vam možemo pomoći

Vidi Više

Čišćenje virusa sa laptopa

U našem servisu laptopova možete očistiti laptop od virusa, trojanaca i nepoželjnih malvera.

Virusi mogu da uspore rad vašeg

Vidi Više

Čuvanje i spašavanje podataka sa laptopa

Svakom korisniku laptopa su najbitniji podaci koje ima na njemu. Bilo da su u pitanju, dokumenta, lični podaci,

Vidi Više

Zamena ekrana na laptopu

Ekran je najosetljiviji deo na svakom laptopu, koji je najviše sklon oštećenjima i lomovima. Mali trenutak nepažnje je dovoljan da se ekran na laptopu

Vidi Više

Nadogradnja i zamena hard i ssd diskova

Često se dešava da vam tokom vremena zatreba dodatni protsor za vaše podatke. Naš servis laptopova nudi.

Vidi Više

Ugradnja ili nadogradnja RAM memorije

Ukoliko vaš laptop radi sporo ili je jednostavno vaša RAM memorija u kvaru, naši latop eksperti će vam to rešiti za čas. U najkraćem roku

Vidi Više

Popravka matične ploče

Jedan od najtežih kvarova na laptopu jeste kvar matične ploče. Eksperti u našem servisu laptopova vrše zamenu i popravku matične ploče na bilo kom laptopu.

Vidi Više

Čišćenje laptopa od prašine i zamena termalne paste

Zbog izloženosti različitim uslovima rada, laptopovi su izloženi velikoj količini prašine i prljavštine.,

Vidi Više

Zamena šarki na laptopu

Tokom vremena, vaš laptop se zbog česte upotrebe može rasklimati što potencijalno To u najvećem broju slučajeva znači da su šarke  vašeg laptopa

Vidi Više

Zamena flet kabla na laptopu

Flat kabl na vašem laptopu predstavlja vezu između ekrana i komponenti u vašem uređaju koji omogućavaju prikaz slike.S obzirom da je u pitanju

Vidi Više

Zamena baterije na laptopu

Baterija na laptopu je jedan od delova koji vremenom gubi svoj kapacitet i potrebna je zamena kako bi se laptop koristio bez potrebe

Vidi Više

Popravka i zamena grafičke karte

Postoje dva tipa grafičke kartice. Integrisana i nezavisna grafička karta. Integrisana grafička kartica postoji u svakom laptopu

Vidi Više

Zamena i servis kulera na laptopu

Za adekvatan i ispravan rad vašeg laptopa neophodno je da hlađenje radi kako treba. Zbog velikog opterećenja i velike količine prašine mnogi laptopovi

Vidi Više

Zamena tastature na laptopu

Tastatura je deo vašeg laptopa koji se najviše koristi pa je zbog toga i najviše sklon oštećenjima. Ukoliko vam se zbog korišćenja,] padova ili prolivanja ošteti

Vidi Više

Zamena DC konektora

Ovo je veoma čest kvar na laptopu. DC konektor je deo koji povezuje punjač i laptop, tačnije ulaz za punjenje laptopa kako često čujemo od naših mušterija

Vidi Više

Tražite Laptop servis

Garancija

Na svaku uslugu i popravku dajemo garanciju od minimum 6 meseci. Takođe za svaku uslugu ili servis dobijate uredan fiskalni račun. Za pravna lica nudimo mogućnost plaćanja preko računa. Obveznici smo PDV-a

Iskustvo

U poslu smo punih 20 Godina. Na hiljade popravljenih uredjaja i rešenih softwerskih kvarova. Na referentnoj listi imamo preko 30 zadovoljnih firmi sa kojima redovno sarađujemo

Brzina

Sve kvarove rešavamo najkasnije do 2 radna dana, osim u slučaju kada se deo mora poručiti iz inostranstva

Povoljne cene

Trudimo se da održimo konkurentnost sa cenom. Cilj nam je što veći broj klijenata a ne zarada

Brza dijagnostika laptopa
ciscenje prasine na laptopu

Najčešći kvarovi na Laptopu

Laptop neće da se upali

Kada laptop neće da se upali je jedan od najčešćih problema sa kojima možete da se suočite. Može postojati veliki broj razloga za to. Najćešći je problem sa napajanjem, ili neispravan punjač. Međutim razlog može biti neispravna RAM memorija što uzrokuje da laptop ne „baca sliku“.

U ozbiljnije kvarove kada laptop neće da se upali spada kvar grafike, grafičkog čipa ili čipseta ili otkazivanje neke od komponenti na matičnoj ploči.

Najbolje je  da u tom slučaju stvar prepustite našim laptop ekspertima koji će u laptop servisu prvo dijagnostifikovati kvar a zatim pristupiti rešavanju problema u najkraćem roku.

Laptop neće da se puni

U najvećem broju slučajeva, kada laptop neće da se puni problem je u neispravnom punjaču ili u dc konektoru, to jest u ulazu za laptop. Ovaj problem se rešava popravkom punjača, a kada to nije moguće onda zamenom punjača. Ako naši laptop eksperti ustanove pregledom laptopa i testiranjem da je problem u konektoru, vršimo zamenu DC konektora.

U manjem broju slučajeva može biti problem na matičnoj ploči sa nekim od kontrolera napajanja što u našem laptop servisu uspešno rešavamo.

Laptop ne podiže operativni sistem

Često se dešava da prilikom paljenja laptopa, vaš uređaj neže da podigne sitem. Najčešći razlog je oštećenje nekih sistemskih fajlova, što u najvećem broju slučajeva zahteva reinstalaciju operativnog sistema.

Još jedan razlog zbog kojeg vaš laptop ne podiže sistem je oštećenje hard diska. U takvim situacijama, najbolje je na vreme izvršiti zamenu hard diska kako bi se što bezbolnije sačuvali svi podaci pre nego što hard disk potpuno otkaže.

U takvim slučajevima je najbolje da donesete vaš uređaj u naš servis laptopova kako bi se izvršila zamena hard diska i uradilo podizanje novog sistema.

Laptop sporo radi

Jedan od najčešćih problema sa kojima se korisnici suočavaju jeste usporavanje laptopa. U najvećem broju slučajeva laptop sporo radi jer problem prave virusi, loši drajveri, krekovani programi ili prevelika zauzetost memorije.

U takvim situacijama naši laptop eksperti prvo dijagnostifikiju problem, pa zatim pristupaju neophodnom čišćenju laptopa od virusa, reinstalaciji programa ili kompletnoj reinstalaciji operativnog sistema.

Ne rade tasteri na laptopu/ne radi tastatura na laptopu

Kvar tastera na tastaturi laptopa je jedan od najčešćih problema sa kojima se korisnici suočavaju.

Najčešći razlog otkazivanja tastature ili pojedinih dugmića su prosipanje tečnosti, previše prašine, ili pregrubo rukovanje.

Ako ste prosuli tečnost po tastaturi laptopa uređaj treba rasklopiti i očistiti tečnost koja je dospela na matičnu ploču, a nakon toga se vrši zamena tastature koju naši laptop eksperti vrše u najkraćem mogućem vremenskom periodu.

Laptop se pregeva/laptop se gasi

Često se dešava da vam se laptop tokom rada samo odjednom ugasi ili se pregreje do te mere da ga je nemoguće držati u rukama.

Najčešći uzrok pregrevanja i gašenja laptopa je nagomilana prašina u kuleru. Obično se popravka laptopa u ovom slučaju reši čišćenjem prašine i zamenom termalnih pasta u vašem uređaju.

Drugi uzrok zbog kojeg vam se laptop gasi ili pregreva je kvar grafičke karticd zbog pregrevanja i rešava se prekuglavanjem oštećenih čipova.

Nema interneta na laptopu

Jedan od najćešćih problema sa kojima se suočavaju korisnici laptopva jeste povezivanje na internet.

Problemi se najčećće pojavljuju u vidu nemogućnosti da se zakači na wifi ili čestih prekida u protoku interneta.

Ukoliko nije problem sa internet provajderom, ili neadekvatnom opremom, najčešći uzrok je problem sa bežičnom karticom na laptopu ili loše instalirani drajveri.

Laptop bruji i zvecka dok radi

Uključili ste laptop i sve funkcioniše kako treba, ali se čuje zveckaje ili brujanje dok je laptop upaljen.

Postoji velika šansa da zvuk dolazi sa hard diska. Ovo je jedan od čestih situacija sa laptopom koji zaista može da vam donese problem i zbog kojeg možete da izguite sve podatke koje imate.

Druga opcija je da je problem u ventilatoru koji zbog nagomilane prašine ne radi kako treba što može dovesti do pregrevanja laptopa i usporenog funkcionisanja.

Laptop pišti prilikom paljenja

Ako vam se desi da prilikom paljenja laptop ispušta piskutav zvuk, potrebno je da ga ugasite i odnesete u servis laptopova da utvrdite kvar.

Problem može biti u tasteru koji se zaglavio, a u velikom broju slučajeva posledica može biti i kvar na RAM memoriji.

Polomile su se šarke na laptopu

Veoma često se dešava da se šarke laptopa polome, pri čemu se i plastika ili polomi ili deformiše.

U našem laptop servisu možete uraditi profesionalnu reparaciju kućišta. Naši laptop eksperti prvo utvrde kvar i onda pristupaju popravci ili zameni šarki na vašem laptopu.

Razbijen ekran na laptopu

Kao jedan od najosetljivijih delova na svakom laptopu, ekran je moguće vrlo lako ošteti ili uništiti. U tom slučaju, neophodno je razbijen ekran zameniti novim ekranom, adekvatnim za vaš model laptopa.

Oštećen ili razbijen ekran onemogućava rad na vašem uređaju pa je neophodno da vam eksperti za laptopve pažljivo promene taj deo kako bi mogli da koristite vaš uređaj.

Plavi Ekran

Plavi ekran ukazuje na više problema. Najbezbolnij je ako su problem loši ili ne originalni drajveri na laptopu. Ali plavi ekran može da ukazuje i na ozbiljniji problem sa nekom od komponenti u laptopopu, kao što su grafička kartica ili matična ploča. Ukoliko Vam se desi ovakav problem, odmah nas kontaktirajte kako bi uradili dijagnostiku i utvrdili tačan problem.

PRATIMO GLOBALNO IT TRŽIŠTE

Znanje delimo sa vama

Potpuno smo otvoreni za širenje znanja i iskustva. Na našem blogu možete naći puno korisnih saveta i najaktuelnije vesti iz IT industrije

Zamena ekrana u nasem servisu laptopova

NABAVKA DELOVA I OPREME

Sarađujemo sa većinom domaćih uvoznika i dobavljača

U okviru servisa imamo i prodavnicu računarske opreme, koju možete poručiti i na našem online Shopu.

 

 • Matične ploče, Grafičke kartice
 • Kućišta i napajanja
 • Ram memorije, SSD diskove, HDD diskove
 • Miševe, tastature, zvučnike, Gejmersku opremu i ostale periferije
 • Štampači, skeneri, multifunkcijski uredjaji i potrošni materijal

 

Preporučujem saradnju sa ovom firmom jer je zaista pouzdan partner u poslu za sve firme bez obzira na veličinu!!!

Naša kompanija broji preko 70 zaposlenih i mogu da kažem da nam je posao zaista postao dosta lakši uz vašu podršku. Od krucijalnog značaja nam je dobro funkcionisanje IT infrastrukture jer smo softwerska firma. Sve se rešava u 48h, nabavka nove opreme, rešavanje svakodnevnih problema, kao i održavanje da sve ide kao podmazano. Zaista ste veoma pouzdan partner

Erik Popović  – Software Nations, Beograd

Često postavljana pitanja

Većinu laptopova popravljamo u roku od 24 sata, maksimum do 3 radna dana. Naši laptop eksperti pristupaju porpavci odmah nakon donošenja uređaja u servis i dijagnostike kojom se utvrđuje problem.

Ukoliko je neophodno nabaviti deo, popravka se produžava za 1 do 2 radna dana.

Cena popravke vašeg laptopa zavisi od samog kvara I preciznu informaciju dobijate odmah nakon dijagnostike koju obavljaju naši laptop eksperti čim utvrdimo u čemu je problem. U većini slučajeva za neke standardne situacije cena je fiksna. Na primer, zamena hard diska, zamena ekrana i slično. U cenu popravke nije uračunata cena nove komponente ukoliko se menja, jer ona zavisi od uređaja do uređaja.

Za preciznu cenu popravke vašeg laptopa, neophodno je da prvo detaljno ispitamo kvar na uređaju. Ipak, za neke standardne situacije možemo vam dati cenu kako bi imali predstavu koliko bi vas koštao dolazak u naš servis laptopova, ali su one samo okvirne i nisu obavezujuće i treba ih uzeti sa rezervom, jer bez dijagnostike ne možemo dati preciznu procenu

Cena popravke laptopova zavisi od težine kvara i cene zamene komponenti ukoliko je neohodna. U slučaju da je procena tokom razgovora bila da je u pitanju samo obična zamena hard diska na primer, a nakon što su naši laptop eksperti priliko otvaranja uređaja utvrdili  da je kvar veći, onda se u skladu sa tim menja i prvobitna procena. Nijedan uređaj nećemo popravljati pre nego što dijagnostikom utvrdimo kvar i iznesemo vam ponudu i ukupne troškove.

Vaša privatnost je apsolutna zagarantovana u našem servisu laptopova. Naši laptop eksperti se pridržavaju Zakona o zaštiti podataka i svi podaci koje imamo se drže u strogoj tajnosti. Mi održavamo računare velikom broju firmi i shvatamo koliko su važni lični podaci. Ukoliko želite, možemo vam pre popravke demontirati hard disk koji možete poneti sa sobom, i koristiti vaše podatke na drugom uređaju. Uvek savetujemo naše klijente, da naprave rezervnu kopiju svojih podataka.

Radimo instalaciju I reinstalaciju svih postojećih operativnih sistema.Pored instalacije svih verzija Windows-a, nudimo veliki broj opcija za kupovinu licence za vaš lični računar ili čitavu firmu. Od mesečnih, preko godišnjih. Kompletnu instalaciju I podešavanje možete završiti u našem laptop servisu. Takođe, možemo možemo vam instalirati I neku od linux distribucija, kako za lične tako I poslovne svrhe kao I IOS operativne sisteme.

Nudimo I instalaciju brojnih besplatnih softvera i programa za vaš laptop koju brzo I efikasno obavljaju naši laptop eksperti.

U zavisnosti od komponente I samog kvara, popravka može da se produži od jednog do nekoliko radnih dana. Veliku većinu delova imamo u našem servisu laptopova, a sve ostalo nabavljamo u roku od 24 sata, osim ukoliko nije specifičan ili baš stariji model u pitanju pa se onda u zavisnosti od siituacije daje proena koliko će sve trajati.

Dijagnostika se ne naplaćuje ukoliko vaš uređaj popravljate u našem servisu laptopova. Nakon što utvrdimo kvar, pozovemo vas i damo informaciju o ceni popravke, a Vi odlučujete da li ćete popravljati računar u našem servisu.

U slučaju da odustanete nakon kompletne dijagnostike, naplaćujemo 2000 dinara za izvršenu uslugu. Ukoliko nši laptop eksperti ne mogu popraviti vaš uređaj, usluga se NE NAPLĆUJE.

Mi vam možemo pomoći iako ne znate u čemu je problem sa vašim laptopom.  Donesete uređaj u naš servis laptopova, a naš posao je da utvrdimo zašto vaš uređaj ne radi kako treba. Kad obavimo pregled, kontaktiramo vas sa informacijama i cenom eventualne popravke i dogovaramo se za oko daljih koraka.

Nije neophodno  lično dolaziti u naš servis laptopova, dovoljno je da vaš uređaj pošaljete kurirskom službom I čim stigne u naš servis, naši laptop eksperti će odmah pristupiti utvrđivanju problema. Kada popravka bude gotova, na isti način vam možemo vratiti vaš laptop.

.

Posedujemo brojne komponente za različite modele laptopova. Ukoliko neki deo nemamo na stanju u najkraćem roku ga nabavljamo preko naše mreže dobavljača u zemlji I inostranstvu, pa ne morate Vi da se bavite time. Vaše je samo da donesete uređaj u naš servis laptopova, a naši laptop eksperti će odraditi sve ostalo

.

U našem servisu laptopova možete zameniti razbijen ekran na bilo kojem modelu. Razbijen ekran na laptopu je jedna od najčešćih popravki koju vam naši laptop stručnjaci mogu obaviti u najkraćem mogućem roku uz nabavku neophodnog zamenskog dela.

.

PITAJTE DO MILE VOLJE

Imate pitanje?

Veliko nam je zadovoljstvo da Vam pomognemo. Zato, slobodno pitajte, sve što Vas zanima i bilo koji problem da imate, stojimo Vam na raspolaganju 24/7

 • 011/4543-452
 • 060/5858-159
 • Ratka mitović 134, Beograd, Srbija

  UVEK NA STANJU

  Rezervni delovi

  Baterije

  Baterije za laptopove

  Punjači

  Punjači za laptopove

  Tastature

  Tastature za laptopove

  Ekrani

  Ekrani za laptopove

  Šarke

  Šarke za laptopove